Sos mięsny do makaronu: ragout Bolognese z zającem

23,50 

Wyrafinowany sos typowy dla tradycji toskańskiej. Prosty przepis, łączący w sobie wyjątkowo wysoką zawartość mięsa z liśćmi laurowymi, winem i warzywami, które zmiękczają dziką naturę zająca. Dlatego jest to delikatny sos, odpowiedni dla każdego podniebienia.

Na stanie

Description

Składniki:
mięso z zająca 60%, mięso dorosłej wołowiny 10%, pulpa pomidorowa, podwójnie skoncentrowana pasta pomidorowa, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, wino, warzywa (cebula, marchew, seler), sól, czosnek, pieprz, liść laurowy.

Bezglutenowe

Bez konserwantów

Wina: Barolo, Lambrusco Maestri

Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze +4°C i spożyć w ciągu 3-4 dni.