Majonez – Ca’ de la Pasina – ręcznie robiony we Włoszech

37,00 

Delikatny i elegancki majonez wykonany z tych samych składników i tymi samymi metodami, co w przeszłości. Bez skrobi, wody, laktozy, różnych olejów z nasion i naturalnych aromatów, ale zamiast tego świeże żółtka jaj, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, olej kukurydziany, świeży sok z cytryny, starożytny ocet winny i sól morska. Wszystko zmieszane prostym blenderem, a nie ubite w dużych homogenizatorach, które naruszają składniki i nadają produktowi końcowemu wygląd i smak, który niestety wszyscy znamy. Ręcznie robione we Włoszech, począwszy od świeżych, naturalnych produktów.

Na stanie

Description

Od 1976 roku Ca 'de la Pasina produkuje ekskluzywne dżemy, marmolady, pasztety i sosy, starannie selekcjonując świeże owoce i warzywa w momencie zbiorów, osobiście i bez żadnych ograniczeń wybierając tylko surowiec spełniający własne restrykcyjne kryteria.

Umiejętność połączona z bogatym doświadczeniem zdobytym przez lata nadaje kształt produktom unikalnym i rozpoznawalnym na całym świecie, które wyróżniają się jakością składników i sposobami przetwarzania, gdzie ludzka mądrość przewyższa automatyzację maszyn na każdym etapie procesu produkcyjnego.

Ca 'de La Pasina nie używa suszonych lub zagęszczonych owoców i warzyw, produktów przemysłowych, gorszej jakości lub tanich w wyniku nadmiernego dojrzewania, a także zagęstniaczy, barwników, środków żelujących, zakwaszaczy, pektyn itp.

Taka jest filozofia obowiązująca od 1976 roku: poszukiwanie surowców, które poddane ręcznej obróbce są w stanie przekazać wartości organoleptyczne i jakościowe, które je charakteryzują i czynią je naprawdę wyjątkowymi.

Informacje dodatkowe

Kraj