Słynne portugalskie sardynki o większym przyjemnością jedzenia – bez skóry i ości, zakonserwowane w doskonałej jakości oliwie z oliwek ze szczyptą soli. Sardynka zachowuje swoją świeżość przez długi czas i charakterystyczny zapach Oceanu Atlantyckiego, który ją wyróżnia. |
Słynne portugalskie sardynki z nutą dymu, uzyskiwane z prawdziwego drewna według klasycznej metody rzemieślniczej produkcji. Zakonserwowana w doskonałej jakości oliwie z oliwek, sardynka zachowuje z biegiem czasu swoją świeżość i charakterystyczny zapach morza, który ją wyróżnia. |
Wybrane filety z tuńczyka są powoli wędzone szlachetnym drewnem. Zanurzony w oliwie filet nabiera aromatu i delikatnych nut, zachowując z czasem świeżość. Rzemieślnicza metoda przetwarzania od 1912 roku jest gwarancją produktu wysokiej jakości. Składniki: Tuńczyk, oliwa, szczypta soli. |
Ten oryginalny produkt powstał w wyniku wirtuozowskiego połączenia słynnej zielonej herbaty Hysson firmy Gorreana z ananasem z wyspy São Miguel (Azory), kolejną specjalnością wyspy.
Rezultatem jest niezwykła mieszanka, która łączy w sobie zalety tych produktów z egzotycznym smakiem, zawsze wytwarzaną w sposób organiczny.