Doskonały pasztet z dorsza, produkowany w Portugalii z wysokiej jakości składników, co sprawia, że jest to pozycja obowiązkowa dla miłośników ryb lub tych, którzy chcą poznać nowe smaki i się nie rozczarować. |
Słynne portugalskie sardynki o podwyższonym komforcie jedzenia – bez skóry i ości, w wysokiej jakości oliwie z oliwek z dodatkiem cytryny i bazylii. Sardynka zachowuje świeżość przez długi czas, a mieszanka cytryny, świeżej bazylii i oliwy z oliwek sprawia, że jest to idealne połączenie, które podkreśla smak sardynek. |
Słynne portugalskie sardynki z wygodniejszym spożyciem – bez skóry i ości w sosie pomidorowym z olejem słonecznikowym. Sardynki zachowują swoją świeżość przez długi czas, a połączenie z sosem z pomidorów podkreśla ich smak. |
Słynne portugalskie sardynki zakonserwowane w doskonałej jakości oliwie z oliwek z dodatkiem szczypty soli. Sardynka zachowuje swoją świeżość przez długi czas i charakterystyczny zapach Oceanu Atlantyckiego, który ją wyróżnia. |
Słynne portugalskie sardynki z nutą dymu, uzyskiwane z prawdziwego drewna według klasycznej metody rzemieślniczej produkcji. Zakonserwowana w doskonałej jakości oliwie z oliwek, sardynka zachowuje z biegiem czasu swoją świeżość i charakterystyczny zapach morza, który ją wyróżnia. |
Wybrane filety z tuńczyka są powoli wędzone szlachetnym drewnem. Zanurzony w oliwie filet nabiera aromatu i delikatnych nut, zachowując z czasem świeżość. Rzemieślnicza metoda przetwarzania od 1912 roku jest gwarancją produktu wysokiej jakości. Składniki: Tuńczyk, oliwa, szczypta soli. |