Napoje

  • 16,90 

    Tylko najlepsze owoce są zbierane przez Yoga, gdy są idealnie dojrzałe, aby stworzyć napój, który jest naturalnie bogaty w smak i witaminy. Sok z gruszek Yoga w 1-litrowej butelce PET został stworzony dla rodziny, lekki i autentyczny napój do dzielenia się przy stole. Klasyczny sok owocowy, łatwy do picia o każdej porze dnia.

    Składniki: purée z gruszek 50%, woda, zakwaszacz: kwas cytrynowy, syrop glukozowo-fruktozowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, cukier.

  • 16,90 

    Sok owocowy Yoga Apricot w eleganckiej 1-litrowej butelce PET to przepis na mnóstwo smaku i bezpiecznych składników odżywczych: dzięki witaminie C i naturalnym solom mineralnym ze zbiorów, które przybyły we właściwym momencie dojrzewania. Jak zawsze, Yoga oferuje wyjątkowe soki owocowe dla rodziny, do wspólnego picia o każdej porze dnia dzięki wygodnemu i lekkiemu formatowi maxi.

    Składniki: Woda, przecier morelowy, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy |

  • 16,90 

    ACE Yoga w 1L PET-owej butelce to dobry i smaczny sok dla wszystkich miłośników owoców. Źródło niezbędnego błonnika dla organizmu, naturalny multiwitaminowy napój dzięki pomarańczom, marchewkom i cytrynom zbieranym w odpowiednim stopniu dojrzałości. ACE Yoga jest przyjemnie orzeźwiający i lekki do picia, przygotowany z doświadczeniem i pasją przez Yoga dla całej rodziny.

    Składniki: Woda, soki z koncentratu (pomarańcza 20%, marchewka 5%, cytryna 5%), cukier, naturalne aromaty, witaminy C, E i beta-karoten. Bezglutenowy. |

  • 10,90 

    Cedrata Tassoni została stworzona w 1956 roku jako całkowicie włoski bezalkoholowy gazowany napój o rzadkiej naturalności. Wyselekcjonowane cytryny Diamante, zbierane między październikiem a listopadem w cenionych sadach cytrynowych w Kalabrii, gdy skórka jest jeszcze zielona i bogata w aromaty i silne przeciwutleniacze, są głównym składnikiem cytryny. Cytrony są transportowane do firmy w Salò i fachowo przetwarzane: cienka zewnętrzna skórka jest usuwana i poddawana procesowi destylacji parowej w starożytnych miedzianych alembikach pochodzących z 1872 roku. Najlepiej smakuje z lodem i liściem bazylii, aby wzmocnić aromat i smak. |