Najbardziej klasyczne i najlepsze na świecie pesto to właśnie pesto ze świeżej bazylii, oliwy, czosnku, orzechów i parmezanu! Idealnie nada się do dań z makaronu, sałatę i również do dań z mięsem.
Receptura wywodząca się z najlepszej tradycji, zawierająca 60% mięsa z kaczki, którego mocny smak złagodzony jest 10% wołowiną i pomidorem. Idealne połączenie nawiązujące do prawdziwego, wiejskiego smaku, bez konserwantów.
Bardzo apetyczny sos z lekką nutą dziczyzny, która podkreśla jego wiejski charakter. Klasyk tradycji alpejskiej, który swoim niepowtarzalnym aromatem przywołuje doliny u podnóża wielkich gór. Nadaje się do wyrafinowanych pierwszych dań, które nie ukrywają swojego wiejskiego charakteru, ale czynią go mocną stroną. Mięso z sarny 60% i wyłącznie bez konserwantów.
Delikatny i elegancki majonez wykonany z tych samych składników i tymi samymi metodami, co w przeszłości. Bez skrobi, wody, laktozy, różnych olejów z nasion i naturalnych aromatów, ale zamiast tego świeże żółtka jaj, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, olej kukurydziany, świeży sok z cytryny, starożytny ocet winny i sól morska. Wszystko zmieszane prostym blenderem, a nie ubite w dużych homogenizatorach, które naruszają składniki i nadają produktowi końcowemu wygląd i smak, który niestety wszyscy znamy. Ręcznie robione we Włoszech, począwszy od świeżych, naturalnych produktów.
Wyrafinowany sos typowy dla tradycji toskańskiej. Prosty przepis, łączący w sobie wyjątkowo wysoką zawartość mięsa z liśćmi laurowymi, winem i warzywami, które zmiękczają dziką naturę zająca. Dlatego jest to delikatny sos, odpowiedni dla każdego podniebienia.
Najwyższej jakości mięso z dzika, przygotowane ze składników niezawierających konserwantów i przy użyciu dawnych rzemieślniczych metod. Ekskluzywny sos dla ceniących odważne i autentyczne smaki.