100% carpaccio z czarnej trufli w oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia i nic więcej. Idealne do bruschette, dań z makaronu czy czerwonego mięsa. Cienkie plastry zapewniają oszałamiający efekt w prezentacji potraw. Oliwa z oliwek wydobywa z trufli niepowtarzalny zapach i nadaje potrawom wyjątkowy smak. Trufla letnia (znany również jako czarna) jest najtańszą spośród odmian i rośnie w okresie letnim.
100% kremu z czarnej trufli w oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia i nic więcej. Idealny do bruschette, dań z makaronu czy czerwonego mięsa. Wykonany wyłącznie z mielonych trufli jest miękki i łatwo się rozprowadza. Oliwa z oliwek wydobywa z trufli niepowtarzalny zapach i nadaje każdej potrawie wyjątkowego smaku.Czarna trufla jest najtańszą spośród odmian i rośnie w okresie letnim. Delikatny krem z czarnej trufli jest dostępny przez cały rok.
Krem wykonany w 100% z trufli Bianchetto w oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia i nic więcej. Może być wykorzystywany jako dodatek do pizzy lub białego mięsa, do makaronów i risotto. Jest to składnik, który zostanie doceniony i zapamiętany ze względu na jego unikalny smak. Wykonany wyłącznie z mielonych trufli krem jest miękki i łatwo się rozprowadza. Oliwa z oliwek wydobywa z trufli niepowtarzalny zapach i nadaje każdej potrawie wyjątkowego smaku. Trufla bianchetto jest zwykle nie większa niż orzech laskowy, rośnie jesienią i zimą. Wyrazisty smak trufli bianchetto jest dostępny przez cały rok.
100% carpaccio z trufli bianchetto w oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia i nic więcej. Może być wykorzystywana od pizzy po białe mięso, od tagliatelle po risotto, składnik, który podkreśli smak każdej potrawy. Oliwa z oliwek wydobywa z trufli niepowtarzalny zapach. Trufla bianchetto jest zwykle nie większa niż orzech laskowy i rośnie w zimnych miesiącach aż do wiosny.
Carpaccio z białej trufli w delikatnym maśle i nic więcej. Wyjątkowy dodatek do pierogów, tagliatelle czy makaronu, doskonały również do grillowanego mięsa lub po prostu do pieczonego chleba. Cienkie plasterki białej trufli zatopione w maśle wydobywają swój podczas topienia masła. Trufla biała jest najbardziej prestiżową spośród wszystkich odmian i rośnie od jesieni do końca grudnia.